lørdag 17. oktober 2009

Thoughts #1: Lørdags-søndag!

Lørdags-søndag, -en fredag som ender  i en lørdag hvor formen tilsier at det burde vært søndag, men fysisk ikke er det! Hvor rutinert er det da ikke å ha en halvliter med Cocio i nattbordvinduskarmen som bare står der drikkeklar og kald, og så å si roper etter å få sildre ned i den dehydrerte ganen din. Hva er det? Jo det er bra.

Men der stoppa det.

For i nattbordvinduskarmen din står også restene av gårsdagens Kylling Tikka Masala som du så smart tenkte du skulle spise som et sunnere aternativ til nattbab`n da du kom hjem. Den gang ei - den står der enda, og har forårsaket at det nå lukter lille -India i hele soverommet ditt!

Hvordan er kroppen?

Når man våkner opp i fosterstilling i bunn av rammemadrassen med tommelen i munn, sikkel på kinnet, maskaraen godt greaset rundt i trynet, og puleveis men ikke har pult - da veit du at du har hatt en fuktig, og bra kveld på by`n. Selv om du med den største kjærlighet ville byttet hode et par timer med en *partysvenske  som tåler en femdagers uten å få bakis.
(* hør på audio-ler )

Hva har du lært?

At du må slutte å juge for deg selv å love ting du ikke kan holde. Om du husker rett er det ikke sååå lenge siden du sa til deg selv at du skulle aldri konsumere så mye brennevin og cava på en gang igjen.

Så denne smertes konklusjon er:
Det blir ikke lenge til neste lørdags-søndag!

1 kommentar:

  1. Ja, ja. Du glemmer visst at mamma leser bloggen din.....

    SvarSlett